ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΗ

Η δημιουργική επιλογή

Οι κούκλες βιτρίνας που εμπορευόμαστε προέρχονται από μοντέλα-αληθινές γυναίκες . Τα μοντέλα αληθινές γυναίκες που θα γίνουν κούκλες βιτρίνας, επιλέγονται από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων διεθνώς, τόσο για το σώμα τους, όσο και για την ανατομία αλλά και τη γλώσσα του σώματος, ώστε οι κούκλες βιτρίνας που δημιουργούνται να μας δίνουν τη δυνατότητα να στοχεύσουμε διαφορετικές ομάδες κοινού, ανάλογα με την επιχείρηση, αλλά και να συνάδουν με την ταυτότητα της εκάστοτε επιχείρησης.

Οι κούκλες βιτρίνας που είναι φτιαγμένες από αληθινές γυναίκες αποπνέουν στη βιτρίνα χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Για την δημιουργία μίας κούκλας βιτρίνας εργάζονται πολυάριθμες ομάδες ανθρώπων (σχεδιαστές, φωτογράφοι, γλύπτες, τεχνικοί, γραφίστες 3D, ράπτες κομμωτές, ενδυματολόγοι, διακοσμητές, στυλίστες,)

Μία κούκλα βιτρίνας συγκεντρώνει και περιέχει την εργασία, την εμπειρία, την έμπνευση πολλών καταρτισμένων ανθρώπων από τη βιομηχανία του ενδύματος, γι αυτό και σήμερα η σωστή κούκλα βιτρίνας αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη στόχευση, σχεδίαση και υλοποίηση της δράσης του κάθε καταστήματος.

Ποιότητα και αξιοπιστία

Ποιότητα: Οι κούκλες βιτρίνας Πραμαντιώτη έχουν καταξιωθεί από χρόνια στην αγορά για την ποιότητα τους. Στην κούκλα βιτρίνας τόσο η ποιότητα κατασκευής (μεταλλικοί σύνδεσμοι ώμοι, χέρια, μέση), όσο και η ποιότητα επεξεργασίας-φινιρίσματος είναι αποφασιστικής σημασίας στην σωστή παρουσίαση της βιτρίνας. Αξιοπιστία: Στις κούκλες βιτρίνας Πραμαντιώτη οι ημερομηνίες παράδοσης τηρούνται!! (ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ)

Η οικονομική επιλογή

Η φιλοσοφία της ιδρύτριας της εταιρείας Ευτέρπης Πραμαντιώτη, ήταν η αναλογία καλής ποιότητας κούκλας βιτρίνας έναντι της τιμής της , να είναι ανταγωνιστική. Αυτή η αρχή δεν άλλαξε ποτέ στην εταιρεία, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της.

Οι ιδιόκτητοι χώροι της εταιρείας (γραφεία, έκθεση, αποθήκη) και η λελογισμένη χρήση προσωπικού επιτρέπουν στην εταιρεία Πραμαντιώτη να είναι ανταγωνιστική στις τιμές της. Αγοράζοντας κούκλες βιτρίνας Πραμαντιώτη, αγοράζετε το καλύτερο προϊόν, από άποψη ποιότητας και styling, στην καλύτερη δυνατή τιμή.