ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

Η εταιρεία μας, Πραμαντιώτη ΑΕΕ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1961 και με διάφορες νομικές μορφές συνεχίζει τις δραστηριότητές της μέχρι σήμερα.

Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά μανεκέν βιτρίνας και εξοπλισμών καταστημάτων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την πρωτοποριακή σχεδίαση των προϊόντων μας.

Έχουμε μακροχρόνια συνεργασία στη βάση της αποκλειστικής διανομής με τους οίκους:

  • Window Mannequins.
  • Adel Rootstein. Χειροποίητα Μανεκέν βιτρίνας Αγγλίας, τα οποία αποτελούν διαχρονικά την επιλογή των διεθνώς αναγνωρισμένων καταστημάτων λιανικής καθώς και των boutiques υψηλής ραπτικής.
  • ALU. Εξοπλισμοί Ιταλίας, συστήματα visual merchandizing και σημεία πώλησης (Points Of Sale) με ιδιαίτερη έμφαση στο design, την ποιότητα και τη λειτουργικότητα.

Επιπλέον, διαθέτουμε στη ελληνική αγορά ετοιμοπαράδοτους εξοπλισμούς και είδη διακόσμησης προελεύσεως Γαλλίας και Ιταλίας, με τη βέλτιστη σχέση τιμής προς ποιότητα. Η μακροχρόνια και αξιόπιστη παρουσία μας στο χώρο του retail μας έχει πλουτίσει με συνεργασίες και πελατολόγιο για το οποίο είμαστε περήφανοι. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα brands Toi-Moi, Notos Galleries, Attika, Elmec Sport, Gruppo Pagoni κλπ.

Όλα τα είδη μας μπορείτε να τα δείτε στο ιδιόκτητο show room μας στην Αθήνα.

Με εκτίμηση

Σταυρούλα & Τάκης Πραμαντιώτης